Nie rozumiem, czego się kłucicie :/
Są różne rodzaje konkursów. Jak ktoś nie ma co robić z kasą na telefonie, ja mam ponad 3dychy i cały czas rośnie :/ (nie mam kolegów xD) to sobie będzie wysyłać smsy, nawet jest to prostrzy sposób na zdobycie premki, przyjmijmy masz 1%szans (jest to małe forum

) i co najważniejsze nie potrzebujesz "musku" do tego, twoja jedyna inwencja na czym polega to... napisanie smsa i pozbycie sie no, powiedzmy tych prawie 4zł.
Shikee lubi demotywować, to sobie demotywatora wymyślił xD
Jak w jakimś programie (popularnym np. Milionerzy) są do wygrania np. 2kafle, a jakimś w nocy przyjmijmy 100-200zł bo jest różna szansa zwycięstwa (ilość zgłoszeń), nikt o zdrowych zmysłach (nie licząc Shikeego) niechce dokładać do interesu.
a przy zerowym wkladzie bedzie bardziej otwarty i pomysly tez beda ciekawsze.. Poza tym wyslac smsa to zaden problem, a do stworzenia demota trzeba miec plan. Brzmi jakbys narzekał.. zle? Nie bierz udzialu.
Napisz na shoucie, ze jest konkurs ale trzeba wyslac smsa to zobaczysz jaki jest ich stosunek.
Nie narzeka, dał poprostu pierwszą lepszą propozycję jaka przyszła mu do glowy, napisał też, że nie bierze w nim udziału

Ba nawet podał zaletę tego pomysłu.